INFORMASJON OM EIERSKIFTE

Det informeres herved om at Egil Kvalheim har solgt 100% av aksjene i Westcoast AS.
Overtakende selskap er Westcoast Holding AS ved Lauritz Skeide
Overtakelsen gjelder fra 28.04.2017.

 Westcoast AS
Westcoast AS, har drevet med import og salg av arbeidshansker, vernesko, støvler,
engangsutstyr og arbeidsklær siden 1991. Selskapet disponerer 800 kvm med lager på Myrane Industriområde i Deknepollen ved Måløy.
Selskapet har gjennom lang erfaring med import av kvalitetsprodukter opparbeidet et produktspekter som er attraktivt i markedet.
Det blir kontinuerlig drevet med utvikling av nye produkter for å ligge i forkant av utviklingen med hensyn til funksjonalitet og kvalitet.
Selskapets ambisjon om å holde en tett dialog med kunder og leverandører for felles utvikling og forbedring kommer til å stå sterkt hos den nye ledelsen.

Egil Kvalheim har som eier og daglig leder bygget opp Westcoast AS sammen med familien til å bli en stødig og konkurransedyktig leverandør til Fiskeindustri, Kjøttindustri, Byggindustri og Mekanisk industri i over 26 år.
Egil søker nye utfordringer men har takke ja til å være med videre i en overgangsfase.

Lauritz Skeide har lang fartstid fra verft og maritim utstyrsbransje og gleder seg til å ta over roret i Westcoast AS for å utvikle selskapet videre.
Lauritz tar over som daglig leder 02.05.2017

Det blir ingen vesentlige endringer i driften av selskapet.

Hvis behov for ytterligere informasjon, ta kontakt med Lauritz Skeide på telefon 905 77 728 eller mail lauritz@westcoast-as.com

WESTCOAST A/STelefon: +47 57 84 94 94Nettstedskart